Yksinhuoltajien rikoksia tehtailevat vihreät lapset

Ajatellaan hetki, että yksinhuoltajien lapset olisivat väriltään muusta väestöstä poikkeavia. Vaikkapa vihreitä. Erottuva väri helpottaisi huomattavasti yksinhuoltajien lasten valvomista. Tämä olisi tärkeää, koska ne tekevät enemmän rikoksia kuin me.

On nimittäin tilastollinen tosiasia, että yksinhuoltajien lapset syyllistyvät nuorena ja myös aikuiseksi kasvettuaan useammin rikoksiin kuin molempien vanhempiensa kanssa kasvaneet lapset. He siis ovat suhteellisesti yliedustettuja rikostilastoissa. Samalla tavalla kuin esimerkiksi maahanmuuttajat.

Kun potentiaaliset rikolliset voidaan vihreän värinsä perusteella helposti erottaa muista ihmisistä, on meidän elämämme turvallisempaa. Myymäläetsivien työ helpottuu, vartijat tietävät keitä pitää seurata ja kansalaisvalvontakin vihertyy.

Olisi myös hyvä, että rikosuutisissa aina erikseen mainittaisiin, kun tekijä on yksinhuoltajan lapsi. Se muistuttaisi meitä siitä, millaisista ihmisistä on kysymys.

Joku vihervassarifillarihomokommunistifeministi voi tietysti nön-nön-nöttää, että jokaista ihmistä täytyy käsitellä yksilönä. Joidenkin yksinhuoltajien lapsien rikollista luontoa ei siis pitäisi yleistää koskemaan kaikkia yksinhuoltajien lapsia. Suurin osa yksinhuoltajien lapsista kun muka on aivan kunnollisia.

Onneksi me tiedämme paremmin. Ja osaamme lukea tilastoja. Yksinhuoltajien lapset yksinkertaisesti tekevät aivan liikaa rikoksia ja käyvät töissäkin paljon vähemmän kuin me. Tämä ei ole rasismia, vaan fakta. Ja mikä selitys se nyt on, että me muut kuitenkin teemme selvästi suurimman osan rikoksista?

Sellaistakin seliselittelyä jossain Twitterissä kuuluu, että yksinhuoltajaperheisiin kasaantuu muuta väestöä enemmän alkoholismia, masennusta ja muita ongelmia. Sekin varmaan on meidän syytä! Ja tietysti meitä syytetään vielä siitäkin, että yksinhuoltajien lapset kohtaisivat jonkinlaista vahingollista vähättelyä ja syrjintää. Rasismikortti heiluu!

Jotain niille yksinhuoltajien lapsille pitää kyllä tehdä. Ja ainakaan niitä ei saisi tulla lisää. Meillä on muitakin ongelmia ihan riittämiin omasta takaa. Onneksi sentään maahanmuuttajista päästään eroon lähettämällä ne takaisin sinne mistä tulivatkin.

Sitten vaan rajat kiinni.

Keskustelu jatkuu Facebookissa »